Bli medlem

Norsk evalueringsforening gir tilgang til et faglig fellesskap på evalueringsområdet. Som medlem gis du mulighet til å påvirke utviklingen av evalueringsfeltet i Norge.

Medlemsfordeler er bl.a. rabattert pris på den årlige Evalueringskonferansen, og nyhetsbrev med informasjon om nasjonale og internasjonale hendelser på evalueringsområdet. Les brosjyren her.

1386351358_meanicons_60

Bedriftsmedlemskap: kr 5000 per år for virksomheter med flere enn 20 ansatte
Bedrifter/institusjoner betaler kun én kontingent for medlemsskap. Alle ansatte får da gratis adgang til foreningens arrangement. Den enkelte ansatte kan registrere seg for å motta informasjon.

1386351358_meanicons_60

Bedriftsmedlemskap: kr 3000 per år for virksomheter med færre enn 20 ansatte

1386351479_88

Personlig medlemskap: kr 750 per år
Enkeltpersoner kan tegne seg som selvstendig medlem. Er du ansatt i en bedrift som allerede er medlem, vil ikke ditt medlemskap koste deg noe.

1386351619_78

Studentmedlemskap: kr. 150 per år
Studenter kan tegne seg som medlemmer til redusert kontingent.

Innmelding til Norsk evalueringsforening

• Enkeltpersoner skal oppgi personlig adresse.
  • For eksempel om dere foretrekker elektronisk faktura.