Evalueringskonferansen 2019 – Jubileumskonferansen

Evalueringsforeningen har tiårsjubileum og vil i år selv stå som arrangør av årets evalueringskonferanse. Det gjør vi i nært samarbeid med EVA-forum, nettverk for evaluering i staten.

Jubileumskonferansen 2019 finner sted 19. – 20. september på Scandic Ambassadeur Drammen.
Scandic Ambassadeur er et nyoppusset og innbydende hotell nær togstasjonen og endestasjonen for flytoget.

Programmet er under planlegging og vi kan love en god blanding av praktiske erfaringer og metoder til nytte for alle som er interessert i evalueringsfaget.
Temaene vil i år blant annet dreie seg om økt bredde og langsiktighet i evalueringsfaget. Det vil også være fokus på områdegjennomganger som er et verktøy for systematiske analyser av utvalgte budsjettområder i mange land.

Det blir faglig program i halvannen dag, omvisning på Aass bryggeri og festmiddag torsdag kveld hvor evalueringsprisen blir delt ut. Det vil også som vanlig være generalforsamling i Evalueringsforeningen.

Vi kommer tilbake med flere detaljer om programmet og påmeldingsprosedyrer utover våren. Sett av datoene i kalenderen og se fram til to hyggelige og lærerike dager i Drammen. Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen.

Her kan dere se tema og innlegg fra tidligere års Evalueringskonferanser